Aantal personen: 4
							4 kippenbouten
zout, peper
1 1/2 theelepel kerriepoeder
1 ei
5 eetlepels paneermeel
75 gr boter
1 appel
1 banaan
2 eetlepels gepelde amandelen
							
	
							Wrijf de kip in met zout, peper en kerriepoeder.
Roer het ei in een diep bord los en strooi het paneermeel in een ander
diep bord.
Haal de kip eerst door het ei en wentel ze dan door het paneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kip in ± 25 minuten
rondom bruin en gaar.
Verwarm intussen een schaal voor.
Was een appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in schijfjes.
Pel de banaan en snijd hem in plakjes.
Hak de amandelen fijn.
Leg de kip op de warme schaal, garneer met de appel en banaan en bestrooi
met de amandelen.
					
							Bron/inzender: Astrid
						
							
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |